Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

Hos Crawford Entrematic står porten altid åben

Crawford Entrematic har afdelinger i alle dele af landet, som servicerer private og professionelle med døre og porte af bedste kvalitet og i nærmest enhver tænkelig udformning.

Crawford Entrematic leverer døre og porte til hele landet, men specialet er automatiske garageporte af høj kvalitet og i design, der matcher den skandinaviske smag og byggestil. 

Både standardstørrelser og mere nicheprægede produkter kan bestilles hos Crawford Entrematic, som kan det meste inden for døre og porte.

Adm.dir. Carsten Elbro har haft førertrøjen på siden august 2012, hvor virksomheden undergik et generationsskifte. 

I dag har Carstens far, virksomhedens oprindelige stifter Ole Elbro, skiftet direktørstolen ud med rollen som salgschef.

Samarbejde åbnede døre
Skiftet skete efter 12 år med salg af porte og døre af mærket Crawford, der i 2012 blev handlet af koncernen Assa Abloy, som har 43.000 ansatte og beskæftiger sig med salg til både forbrugere og virksomheder. Opkøbet skabte rammerne for, at Carsten Elbro kunne opkøbe en række mindre danske forhandlere af Crawford-produkter, og ved samme lejlighed skiftede hans virksomhed navn fra Crawford Portcenter til Crawford Entrematic.

I dag ser resten af koncernen til Danmark, hvor en overbevisende vækst og drift har løftet navnet til en stærk markedsposition. Samarbejdet med koncernen har bl.a. resulteret i, at Crawford Entrematic i Danmark bistår med uddannelse af skandinaviske kolleger. Der er stor holdånd internt i koncernen og stor loyalitetsfølelse over for navnet og brandet.

Vi er ganske vist en familieejet virksomhed, men det er vigtigt for mig, at vi netop ikke er en familievirksomhed. Der skal også være plads til andre. Vores øvrige ansatte skal føle, at de så at sige også er en del af familien, siger Carsten Elbro. Det vigtigste for mig er, at vi er en stolt og veldrevet virksomhed, og at de mennesker, vi sender ud til vores kunder, kender produktet indgående og selv er vant til at røre ved materialerne. Mange af vores folk har mange års erfaring, enkelte op til 40 år med Crawford-produkter, og sådanne ansatte er jo i høj grad en del af vores ”portfamilie”.​

Stor efterspørgsel
I dag har Crawford Entrematic butikker i alle større danske byer og har oplevet en rivende vækst og udvikling. Der er nemlig stor efterspørgsel på automatiske garageporte i den kvalitet og den type design, som Crawford Entrematic kan levere. Typehusvirksomheder oplever vækst for tiden, og det kan også mærkes hos Crawford Entrematic. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 30 mand og bliver ved med at tage markedsandele.

For mig er det vigtigt at skabe en personlig relation til kunden, som også skal have en professionel oplevelse, og det har både noget at gøre med den måde, vi hjælper kunden på, men også f.eks. hvordan lokalerne ser ud, siger Carsten Elbro. Jeg er perfektionist, hvad det angår, for kundeoplevelsen skal være i orden, og folk skal have en fornemmelse, når de kommer her, af at de får lyst til at handle med os. Når der er orden i butikken, reflekterer det over på os, som er ansatte, og derfor mener jeg også, at udstillingslokaler gerne må have personlighed.

Det er en af årsagerne til, at Crawford Entrematics udstillingslokaler og kontorer er dekoreret med bl.a. signerede spillertrøjer fra sportshold, som virksomheden er med til at sponsere. Håndbolden har en særlig plads i hjertet hos familien Elbro, som derfor bl.a. også sponserer Aalborg Håndbold.

Fokus for virksomheden er fremadrettet fortsat at arbejde med at brande sig som hele Danmarks foretrukne leverandør af døre og porte til både private og professionelle. Crawford Entrematic kan træffes på en lang række platforme, virtuelt bl.a. på de sociale medier og ansigt til ansigt på messer og selvfølgelig i de seks butikker rundt om i landet. Se kontaktsiden...

Crawford Portcenter DK | CVR: 34690278 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk