Automatik til havelåge med fjernbetjening

Vores låger gør livet som bilejer lidt nemmere

Leder du efter en leverandør af automatik til havelåge? Så lad os levere og montere en elektrisk havelåge til dig. Hos Crawford Portcenter har vi et bredt udvalg af automatiske porte til både private og erhverv. Der er tale om komfortable og æstetiske løsninger, som gør livet lidt nemmere.

Vores dygtige og engagerede medarbejdere har stor ekspertise med montage af alle former for lågeautomatik, og vi kører ud i blandt andet Aalborg, Odense og København samt alle andre steder i landet.

Få en fjernbetjening, en app eller en sensor

Vi er leveringsdygtige i enhver form for automatik til havelåge. Det kan være låger i alle størrelser, og du kan vælge imellem en eller flere former for portstyring. 

Den mest almindelige portstyring er en fjernbetjening eller en app i telefonen, hvor du åbner og lukker lågen fra bilen. Det kan kombineres med en sensor, så porten automatisk kører op, når du skal ud. Det er individuelt, hvorvidt det er hensigtsmæssigt med en sensor.

Dermed undgår du at skulle ud af bilen i regn-, sne- og blæsevejr. Det er i det hele taget rart, uanset hvordan vejret er, og du sikrer, at lågen altid er lukket. Vores låger åbner naturligvis hurtigt og næsten lydløst.

Få et tilbud på installation af automatik til havelåge

Kontakt os for at høre mere om vores udvalg og om de forskellige former for automatik til havelåge. Samtidig kan vi fortælle mere om de mange muligheder for portstyring. Vi kommer kvit og frit for at måle op, og herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud for montage og installation af den ønskede havelåge.​​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk