Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

Automatisk garageport - nemt og enkelt

Hos Crawford Porte har vi et stilsikkert udvalg af automatiske garageporte til både privat –og erhvervskunder. Garageporte med automatisk åbning er markedets mest komfortable og æstetiske løsning. Vores dygtige og engagerede medarbejder har mange års med erfaring med at installere og udvælge automatiske garageporte til vores kunder i omegnen af Aalborg.

En automatisk garageport gør livet lidt nemmere. Fra sit køretøj kan man åbne porten ved et enkelt klik på sin fjernbetjening – og samtidig tænde lyset i garagen. Porten åbner hurtigt, kraftfuldt og næsten lydløst.

Dialog med kunden i Aalborg

Vores nye modeller af garageporte med automatisk åbning har fået halveret deres elforbrug på standbyfunktionen, som kun er på 2 watt. Dermed er det blevet langt mere økonomisk at have fornøjelsen af en automatisk garageport.

I Crawford har vi to forskellige motorer, som sikrer din automatiske garageport en hurtig og nem åbning. Vi tilbyder mange forskellige modeller, farver og typer, så vores kunder altid er sikre på, at deres nye port vil passe ind i stilen på deres hjem.

Medarbejdere fra Crawford Porte tilbyder kvit og frit at besøge den enkelte kunde for at måle op til porten. Vi tager os altid god tid til at snakke med vores kunder og i fællesskab finde frem til den løsning, som bedst opfylder vores kunders behov.

En automatisk garageport fra Crawford er altid til at stole på. Med en så høj kvalitet i produktet, handler det bare om at nyde de mange fordele.

Indhent tilbud på automatisk garageport

Kontakt os meget gerne for at modtage et uforpligtende tilbud eller bare et godt råd: 70 200 208.

» Magic 600

» Magic 1000

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

CE Solutions Danmark ApS | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk