Automatisk port i flot design

​Har du et ønske om at få en automatisk port i din garage eller virksomhed i Aalborg, Odense eller København, tilbyder vi hos Crawford Danmark et væld af forskelligartede løsninger inden for portautomatik i hele landet. Hos os er kvaliteten et stort fokuspunkt, som vi stræber efter at perfektionere i hver eneste port.

Har du planer om at få monteret en automatisk port i din private garage, har du mulighed for at få designet en port efter dine ønsker, som bliver opmålt og tilpasset netop din garage. 

Udseendet er én ting, men sikkerheden og komforten er også væsentlige faktorer, der spiller ind, når man skal vælge en løsning. Alt det kan vi hjælpe dig med, da vi er nogle af verdens førende inden for automatiske porte.

Automatisk garageport med mange fordele

Der er mange fordele ved at få en automatisk garageport, dels kan de fås i et elegant og eksklusivt look samt gode kvalitetsmaterialer, som er med til at pryde hele garagen.

Hele automatikken er med til at gøre det smartere og nemmere for dig at betjene den, således at du ikke manuelt skal rykke eller trække i porten.

Du får en remote, der kan ligge i din bil, som du kan trykke på, når du nærmer dig din automatiske garageport. Porten går stille og roligt op - og du trykker igen for at lukke. Mere komfort fås næsten ikke, og så er det med til at lukke garagen godt og grundigt af for uvedkommende.

Ring for at høre mere om vores automatiske porte

Vil du bestille en automatisk port, er du velkommen til at kontakte os for at høre om dine mange muligheder. Vores automatiske el porte fås i mange kvaliteter og materialer, og så kan vi naturligvis også hjælpe med al montering og installering for dig.

Kontakt os, hvis du vil bestille eller have et godt tilbud på en automatisk port løsning. Du kan også læse mere her, hvis du vil vide mere om vores produkter inden for portåbner samt portåbning med mobil. Ring på telefon 70 200 208, eller skriv til os på denne e-mail info@crawforddanmark.dk.​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk