Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

Automatisk portåbner eller garageportåbner med fjernbetjenin​g

​Kunne du tænke dig en automatisk portåbner med mobil? Hos Crawford Portcenter er vi eksperter i garageporte. Vi kan for eksempel levere en garageportåbner, som kan fjernbetjenes fra bilen. Vi har kunder i blandt andet Aalborg, Odense og København samt mange andre steder.

En garageportåbner gør regnvejrsdagene noget rarere

En automatisk portåbner gør det hele lidt rarere, når det regner, men den gør også hverdagen lidt nemmere. Du åbner blot din garageport med en fjernbetjening, og lyset tænder på samme tid. Det kan også være en vippeport i en virksomhed. Telefonen kan bruges som fjernbetjening, hvis du vælger en portåbner med mobil.

De moderne modeller har et lavt elforbrug på kun 2 watt, når de er på standbyfunktionen. Samtidig har de en kraftig motor, som er hurtig og næsten lydløs. Dermed får du en effektiv og energivenlig garageportåbner. Dertil kommer, at vi har konkurrencedygtige priser på vores portautomatik.

Kontakt os for at få et tilbud på en automatisk portåbner med mobil

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange muligheder, hvis du ønsker en garageportåbner. Vi kommer gerne ud for at lave en gratis opmåling til din nye garageport, og vi kommer også gerne med råd og vejledning til installation og montering. Bagefter sender vi et uforpligtende tilbud med en god pris for en automatisk portåbner.

Du kan ringe på telefon: 70 20 02 08 for at aftale et besøg, eller du kan skrive til e-mail:info@crawforddanmark.dk.​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

CE Solutions Danmark ApS | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk