Bomanlæg, trafikregulering og havelåger

Overvejer du at etablere et bomanlæg? Hos Crawford Portcenter har vi specialiseret os i porte, adgangskontrol og trafikregulering til alle former for erhverv samt i havelåger til private boliger. Vi leverer og monterer bomløsninger i hele landet, herunder i blandt andet Aalborg, Odense og København.

Adgangsløsninger til udendørs områder

Vi benytter Ditec som leverandør af bomanlæg, porte og havelåger. Dermed kan vi tilbyde en bred vifte af adgangsløsninger. De kan for eksempel anvendes som trafikregulering af et område med parkering eller som sikring af lagerplads og udendørs arealer hos industri, detailhandel og andre erhverv.

En elektrisk bom er velegnet til blandt andet parkeringsanlæg og erhvervsområder, hvis man ikke ønsker, at uvedkommende får adgang. Det kan også være konkrete låger, der samtidig kan holde gående væk fra ens område. Lågerne kan have en vægt på op til 3.000 kilo og en bredde på op til 20 meter.​

Alle vores bom- og portløsninger lever op til vores høje standarder i forhold til design, kvalitet og holdbarhed. Derfor er der 10 års garanti på alle vores porte.

Få et uforpligtende tilbud på et bomanlæg

Kontakt os gerne for at høre mere om vores bom- og portløsninger, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på et automatisk bomanlæg eller en port, og vores priser er naturligvis inklusive gratis måltagning og levering.

Du kan kontakte vores portfirma på telefon 70 20 02 08 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også kontakte os på e-mail info@crawforddanmark.dk.

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk