Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

Brandstyring, branddøre og brandsektionering

​Leder du efter en branddør eller brandsektionering til virksomheden? 

Hos Crawford Portcenter forhandler vi forskellige former for brandsektionering, såsom branddøre, brandskydeporte og stålglaspartier der er klassificerede som brandsikre bygningsdele.

Vores produkter er fremstillet i den ypperste kvalitet, selvom vi har konkurrencedygtige priser. 

Brandsektionering sikrer bygningen mod kollaps

Vi kan blandt andet levere en branddør, som er klassificeret i brandklassen Ei²60 (BS60) eller Ei²120. Det kan for eksempel være en dobbelt ståldør, en indvendig fyldningsdør eller en glasdør, der er brandsikker i 60 minutter. Vi kan også levere døre i andre brandklasser. Vi er naturligvis behjælpelig med råd og vejledning.

​​

Samtidig kan vi levere brandsektioneringsvægge i forskellige brandklasser. Brandsektionering benyttes for i eksempel industribygninger og butikscentre, men de kan også benyttes mange andre steder. En brandsektioneringsvæg skal sikre, at taget ikke kollapser ved brand. Det betyder, at den skal bevare sin stabilitet i et bestemt tidsrum, selvom den bliver udsat for brand.

Få et tilbud på en branddør eller brandskydeport

Du er velkommen til at høre mere om de danske brandklasser og de nye europæiske brandklasser. Vi kan samtidig fortælle mere om vores produkter. Vi kommer gerne ud for at lave en uforpligtende opmåling, hvorpå vi kan sende et tilbud med en god pris for en branddør og for den ønskede brandsektionering.

Du kan ringe til os på telefon: 70 20 02 08 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail: info@crawforddanmark.dk.​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk