Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

BS60 og EL260 – døre til sikring mod brand og varme

​Er du på udkig efter en branddør, som er klassificeret med BS60 eller EL260? Hos Crawford Portcenter har vi specialiseret os i brand-godkendte døre i forskellige brandklasser, herunder EL260 og BS60. 

Vi leverer brandsikre døre og porte til alle typer erhverv. Det kan for eksempel være en ståldør, som har brandklassificeringen BS60 eller en dobbelt ståldør med EL260 godkendelse. Vi har kunder i hele landet, herunder i blandt andet Aalborg, Odense og København.

Levering af brandsikre bygningsdele i brandklasse BS60 og EL260

Vi leverer brandsikre bygningsdele såsom døre og porte. De er er fremstillet i den ypperste kvalitet, og vi har samtidig konkurrencedygtige priser. Vi er også leveringsdygtige i brandsektioneringsvægge.

Bygningsreglementet i Danmark havde tidligere to brandklasser for bygningsdele, og den ene var BD, som står for branddrøje bygningsdele, og den anden var BS, som står for brandsikre bygningsdele. Brandklassen BS60 betyder, at den er brandsikker i 60 minutter. Denne klassificering minder om EL260 i de nye europæiske brandklasser.

Vi er også leveringsdygtige i døre i en række forskellige brandklasser såsom EL230, EL260 og EL2120, som er de europæiske brandklasser

Vi tilbyder en lang række brandsikre løsninger såsom:

  • ​Ståldør
  • ​Skydedør
  • ​Brandport
  • ​Sikkerhedsdør
  • ​Anden BS60-brandør

Vi tilbyder gerne råd og vejledning om de forskellige brandklasser og om vores produkter, og vi kommer gerne ud for at lave en gratis og uforpligtende opmåling.

Kontakt os for at få et tilbud på en brandsikker dør

Du er altid velkommen til at få mere at vide om de danske brandklasser og de nye europæiske brandklasser, ligesom vi gerne fortæller mere om vores produkter. Vi vejleder naturligvis om montering. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på en branddør eller en brandport.

Du kan ringe på telefon: 70 20 02 08 for at aftale det videre forløb, men du kan også skrive til e-mail: info@crawforddanmark.dk.​​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk