Dynaco – hurtige og lydløse kvalitetsporte

Vi forhandler en bred vifte af portløsninger

Overvejer du at få en port fra Dynaco? Så lad os finde en løsning til din virksomhed. Hos Crawford Portcenter forhandler vi en bred vifte af kvalitetsporte, herunder forskellige typer industriporte. Vi tilbyder både levering, montage og reparation i blandt andet Aalborg, Odense og København samt i resten af landet.

Ind- og udvendige porte kan leveres med automatik

Du kan vælge imellem flere modeller fra Dynaco, der alle åbner og lukker hurtigt og næsten lydløst. Vi har også highspeed-porte, hvis det skal gå endnu hurtigere. Alle indvendige og udvendige porte leveres normalt med automatik, og udvendige porte er naturligvis vindsikre.

Vi kan for eksempel levere en ledhejseport, en rulleport eller enhver anden industriport. Vi kan også levere porte til renrum. Derudover er vi leveringsdygtige i alle former for portstyring til industri og andre erhverv. Du kan eksempelvis vælge at have en sensor, en fjernbetjening eller endda en app i en smartphone.

Få flere oplysninger om porte fra Dynaco

Du er velkommen til at få flere oplysninger, og vi står klar med råd og vejledning i forhold til dine ønsker og behov. Vi kommer også gerne ud kvit og frit for at måle op og for at se nærmere på virksomheden. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på levering og installation af en eller flere porte fra Dynaco.​​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk