BS60 og Ei260 – døre til sikring mod brand og varme

​Er du på udkig efter en branddør, som er klassificeret med BS60, Ei260 eller Ei²120? Hos Crawford Portcenter har vi specialiseret os i ståldøre, med og uden brandklassificering.

Vi leverer bl.a. brandsikre døre og porte til alle typer erhverv. Det kan for eksempel være en ståldør med brandklassifikationerne EI260 eller Ei²120. Vi har kunder i hele landet, herunder i blandt andet i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Levering af brandsikre bygningsdele i flere brandklasser

Vi leverer brandsikre bygningsdele såsom døre og porte. De er fremstillet i den ypperste kvalitet i samarbejde med de førende producenter i Europa, og vi har samtidig konkurrencedygtige priser.  

Bygningsreglementet i Danmark havde tidligere to brandklasser for bygningsdele, og den ene var BD, som står for branddrøje bygningsdele, og den anden var BS, som står for brandsikre bygningsdele. Brandklassen BS60 betyder eksempelvis, at den er brandsikker i 60 minutter. Denne klassificering er i dag erstattet af Ei260 i de nye europæiske brandklasser.

Vi tilbyder en lang række brandsikre løsninger såsom:

  • ​Branddøre i stål​
  • Brandskydeport
  • ​Sikkerhedsdøre
  • ​Anden BS60-branddør

Vi tilbyder gerne råd og vejledning om de forskellige brandklasser og om vores produkter, og vi kommer gerne ud for at lave en gratis og uforpligtende opmåling.

Kontakt os for at få et tilbud på en brandsikker dør

Du er altid velkommen til at få mere at vide om de danske brandklasser og de nye europæiske brandklasser, ligesom vi gerne fortæller mere om vores produkter. Vi vejleder naturligvis om montering. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på en branddør eller en brandskydeport.

Du kan ringe på telefon: 70 20 02 08 for at aftale det videre forløb, men du kan også skrive til e-mail: info@crawforddanmark.dk.​​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk