El porte til private og erhverv​

​Hos Crawford Danmark tilbyder vi en lang række el porte til private og erhverv i Aalborg, Odense eller København, som ønsker at få en elektrisk port i garagen eller til lageret. Alle vores løsninger fås efter unikke mål med gratis måltagning og levering lige til døren.

Søger du en kompetent leverandør af el porte, er vi specialister med mange års erfaring, og vi kan rådgive dig til den rette løsning. Der findes mange forskelligartede typer el porte, hvorfor vi kan rådgive dig om dine muligheder samt funktionaliteter ved hver enkelt el port.

Få flotte el porte i solid kvalitet

Der er mange gode grunde til at vælge el porte til garagen eller lageret. Dels fordi at det er praktisk, at den kan åbne sig ved tryk på en knap eller via en remote i din bil, og dels fordi at en port er med til at skabe større tryghed og beskyttelse sammenlignet med en billig garage eller carport uden dør.

​Hvad koster en el port? Det kommer helt an på modellen og kvaliteten. Hos os kan du få el porte, der er unikt tilpasset til din garages mål samt i det materiale, du gerne vil have. Her er der et væld af muligheder, hvilke vi kan hjælpe dig med, således at du får den ønskede løsning.

Få et uforpligtende tilbud på en elektronisk port

Ønsker du tilbud på el porte, har vi alt fra en billig el port til de højere prisklasser, hvor kvaliteten er helt i top. Det er helt op til dig og dine behov, hvad vi skal være behjælpelige med. Vil du have den monteret, kan vi udfører dette for dig. Vi har porte til både private, og kan også levere industriporte.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på telefon 70 200 208, eller skriv til os på e-mail info@crawforddanmark.dk.

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk