Garage automatik - nemt og enkelt med en automatisk garageport

Hos Crawford Porte har vi et stilsikkert udvalg af automatiske garageporte til både privat –og erhvervskunder. Garageporte med automatisk åbning er markedets mest komfortable og æstetiske løsning. Vores dygtige og engagerede medarbejder har mange års med erfaring med at installere og udvælge automatiske garageporte til vores kunder i omegnen af Aalborg.

Garage automatik gør livet lidt nemmere. Fra sit køretøj kan man åbne porten ved et enkelt klik på sin fjernbetjening – og samtidig tænde lyset i garagen. Porten åbner hurtigt, kraftfuldt og næsten lydløst.

Mange muligheder med portstyring

Vores nye modeller af garageporte med automatisk åbning har fået halveret deres elforbrug på standbyfunktionen, som kun er på 2 watt. Dermed er det blevet langt mere økonomisk at have fornøjelsen af en automatisk garageport.

I Crawford har vi to forskellige motorer, som sikrer din automatiske garageport en hurtig og nem åbning. Vi tilbyder mange forskellige modeller, farver og typer, så vores kunder altid er sikre på, at deres nye port vil passe ind i stilen på deres hjem.

Medarbejdere fra Crawford Porte tilbyder kvit og frit at besøge den enkelte kunde for at måle op til porten. Vi tager os altid god tid til at snakke med vores kunder og i fællesskab finde frem til den løsning, som bedst opfylder vores kunders behov.

En automatisk garageport fra Crawford er altid til at stole på. Med en så høj kvalitet i produktet, handler det bare om at nyde de mange fordele.

Indhent tilbud på garage automatik

Kontakt os meget gerne for at modtage et uforpligtende tilbud eller bare et godt råd: 

70 200 208.

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk