Garageporte tilbydes i forskelligt sortiment

I Crawford Portcenter har vi et stort og kvalitetssikkert udvalg af garageporte. Vi udbyder garageporte i alle typer, modeller og designs, så vores kunder altid kan være sikre på, at porten passer perfekt til dem og deres hjem. Vores firma befinder sig i Aalborg, men leverer og servicerer garageporte både for privat –og erhvervskunder i Odense, København og hele Danmark – inklusiv Grønland og Færøerne.

De dygtige og engagerede medarbejdere i Crawford Portcenter har mange års erfaring og indgående ekspertise i forhold til garageporte. Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe vores kunder, så vi i fællesskab kan finde den ideelle garageport til netop deres hjem.

Høj standard på vores garageporte

Alle vores garageporte lever op til virksomhedens høje standarder vedrørende kvalitet, design, prisvenlighed og holdbarhed. På den måde er vores kunder altid garanteret, at deres port er i topkvalitet. Af denne grund giver vi altid 10 år garanti på vores garageporte – så er vores kunder sikret. 

Herunder kan de se vores udvalg af garageporte og alle de forskellige designs og funktioner. Vores kunder har den fordel, at de selv kan vælge udseendet på deres garageport. Man kan blandt andet vælge, om porten skal have en smuk træstruktur, en film over sig eller kobberbelægning.

Drømmer du om en automatisk garageport eller har du nogle helt specielle ønsker til din garageport, kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vi lytter altid til vores kunders behov og gør alt hvad vi kan for at opfylde dem.

Indhent tilbud på vores produkter her

Nedenstående ses et stort udvalg af vores forskellige garageporte, der er et bredt sortiment med forskellige funktioner, som kan vælges efter behov. Prisen på garageporte varierer, ring derfor gerne for at høre mere på 70 20 02 08 eller skriv en e-mail til info@crawforddanmark.dk​ for at modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud på garageporte, som passer perfekt til dit hjem. 

Vores udvalg af garageporte i form af ledhejseporte

Crawford Smart 42

Denne port har allerede så meget standard udstyr, at man helst vil tage den med sig med det samme.

Den Optimale løsning

Crawford Superior42

Denne port har nogle flere funktioner. Et udvidet udvalg med mange ekstra ydelser, inklusive og valgfrie

Den gavmilde

Crawford Superior+ 42

Nonplusultra. Den rigtige løsning til perfektionisten. Her skal der ikke gives afkald på nogen funktioner. Og du kan bestille mange bonus ting.

Et praktisk alternativ

Sidegående porte

Et praktisk og stærkt alternativ til den traditionelle ledhejseport. Den sidegående ports enkle konstruktion, gør at hvert led smidigt glider til siden og tilpasser sig garagens form.

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk