Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

Garageporte tilbydes i forskelligt sortiment

I Crawford Portcenter har vi et stort og kvalitetssikkert udvalg af garageporte. Vi udbyder garageporte i alle typer, modeller og designs, så vores kunder altid kan være sikre på, at porten passer perfekt til dem og deres hjem. Vores firma befinder sig i Aalborg, men leverer og servicerer garageporte både for privat –og erhvervskunder i Odense, København og hele Danmark – inklusiv Grønland og Færøerne.

De dygtige og engagerede medarbejdere i Crawford Portcenter har mange års erfaring og indgående ekspertise i forhold til garageporte. Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe vores kunder, så vi i fællesskab kan finde den ideelle garageport til netop deres hjem.

Høj standard på vores garageporte

Alle vores garageporte lever op til virksomhedens høje standarder vedrørende kvalitet, design, prisvenlighed og holdbarhed. På den måde er vores kunder altid garanteret, at deres port er i topkvalitet. Af denne grund giver vi altid 10 år garanti på vores garageporte – så er vores kunder sikret. 

Herunder kan de se vores udvalg af garageporte og alle de forskellige designs og funktioner. Vores kunder har den fordel, at de selv kan vælge udseendet på deres garageport. Man kan blandt andet vælge, om porten skal have en smuk træstruktur, en film over sig eller kobberbelægning.

Drømmer du om en automatisk garageport eller har du nogle helt specielle ønsker til din garageport, kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vi lytter altid til vores kunders behov og gør alt hvad vi kan for at opfylde dem.

Indhent tilbud på vores produkter her

Nedenstående ses et stort udvalg af vores forskellige garageporte, der er et bredt sortiment med forskellige funktioner, som kan vælges efter behov. Prisen på garageporte varierer, ring derfor gerne for at høre mere på 70 20 02 08 eller skriv en e-mail til info@crawforddanmark.dk​ for at modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud på garageporte, som passer perfekt til dit hjem. 

Vores udvalg af garageporte i form af ledhejseporte

Crawford Smart 42

Denne port har allerede så meget standard udstyr, at man helst vil tage den med sig med det samme.

Den Optimale løsning

Crawford Superior42

Denne port har nogle flere funktioner. Et udvidet udvalg med mange ekstra ydelser, inklusive og valgfrie

Den gavmilde

Crawford Superior+ 42

Nonplusultra. Den rigtige løsning til perfektionisten. Her skal der ikke gives afkald på nogen funktioner. Og du kan bestille mange bonus ting.

Et praktisk alternativ

Sidegående porte

Et praktisk og stærkt alternativ til den traditionelle ledhejseport. Den sidegående ports enkle konstruktion, gør at hvert led smidigt glider til siden og tilpasser sig garagens form.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk