Superior 42 garageport med fjernbetjening

​Hos Crawford Portcenter tilbyder vi Superior 42 garageporte med fjernbetjening i solid kvalitet og med høj funktionalitet. Vi forhandler vores løsninger til private og erhverv i Aalborg, Odense og København, som ønsker en garageport med forhøjet sikkerhed og masser af komfort og bekvemmelighed.

Vi giver 10 års garanti på Superior 42 portdele og sliddele, hvilket indikerer, at der er tale om en robust port, som kan holde i mange år. Der er mange, som ønsker en fjernbetjent port, da det giver komfort i forhold til brugen heraf, da man kan åbne for porten inde fra bilen, når man nærmer sig hjemmet.

Få en Superior 42 port i forskellige materialer i høj kvalitet

En Superior 42 er konstrueret ganske komplekst for at gøre den nem at anvende for den kvalitetsbevidste forbruger. Den er lavet med trækfjedre, som er lette og lydsvage, og med en solid tæthed, når porten er nede. Du kan få en Superior 42 i mange forskellige materialer, hvorfor du kan få skræddersyet den efter eget ønske.

​Sætter du pris på portautomatik, der fremmer sikkerheden, er Superior 42 lige den port, du skal have. Du kan aftale et uforpligtende møde med os for at høre mere om de mange muligheder for at få en port, der passer til dine behov og krav. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en uforpligtende aftale allerede i dag

Vil du høre mere om vores løsninger inden for porte – såsom Superior 42 porte – kan du kontakte os på telefon 70 20 02 08 eller på info@crawforddanmark.dk. Du kan også se et af vores andre populære produkter - Gogogate, hvis du ønsker en port, der kan fjernstyres fra din mobiltelefon.

Download vores 6 siders brochure om Superior 42 her...

Læs om de forskellige typer ledhejseporte herunder:

​​

Superior+ 42

Smart 42

Sidegående

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk