Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

Superior 42 garageport med fjernbetjening

​Hos Crawford Portcenter tilbyder vi Superior 42 garageporte med fjernbetjening i solid kvalitet og med høj funktionalitet. Vi forhandler vores løsninger til private og erhverv i Aalborg, Odense og København, som ønsker en garageport med forhøjet sikkerhed og masser af komfort og bekvemmelighed.

Vi giver 10 års garanti på Superior 42 portdele og sliddele, hvilket indikerer, at der er tale om en robust port, som kan holde i mange år. Der er mange, som ønsker en fjernbetjent port, da det giver komfort i forhold til brugen heraf, da man kan åbne for porten inde fra bilen, når man nærmer sig hjemmet.

Få en Superior 42 port i forskellige materialer i høj kvalitet

En Superior 42 er konstrueret ganske komplekst for at gøre den nem at anvende for den kvalitetsbevidste forbruger. Den er lavet med trækfjedre, som er lette og lydsvage, og med en solid tæthed, når porten er nede. Du kan få en Superior 42 i mange forskellige materialer, hvorfor du kan få skræddersyet den efter eget ønske.

​Sætter du pris på portautomatik, der fremmer sikkerheden, er Superior 42 lige den port, du skal have. Du kan aftale et uforpligtende møde med os for at høre mere om de mange muligheder for at få en port, der passer til dine behov og krav. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en uforpligtende aftale allerede i dag

Vil du høre mere om vores løsninger inden for porte – såsom Superior 42 porte – kan du kontakte os på telefon 70 20 02 08 eller på info@crawforddanmark.dk. Du kan også se et af vores andre populære produkter - Gogogate, hvis du ønsker en port, der kan fjernstyres fra din mobiltelefon.

Download vores 6 siders brochure om Superior 42 her...

Læs om de forskellige typer ledhejseporte herunder:

​​

Superior+ 42

Smart 42

Sidegående

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk