​Glaspartier og glasdøre til alle former for erhverv

Skal du have installeret et eller flere glaspartier? Hos Crawford Portcenter forhandler vi døre, porte og glaspartier i stål. Vi kan for eksempel levere en glasrammedør, der er godkendt som branddør i klassifikationen EI260.

Vores kunder er primært forskellige former for erhverv, men vi kan også levere til private. Vi leverer i hele landet, herunder Aalborg, København og Odense samt mange andre steder.

Leverer alt fra glasdøre til hele glaspartier i høj kvalitet

Vi kan levere glaspartier i alle størrelser og til alle erhverv såsom offentlige institutioner, sygehuse, detailhandel og kontorer med videre. Det kan være til både ud- og indvendig brug. Vi leverer også gerne glasdøre. Det kan for eksempel være som en dobbeltdør.

Glaspartierne og glasdørene kan leveres i forskellige brandklasser såsom branddrøje bygningsdele og brandsikre bygningsdele. Dermed kan dørene også benyttes som indendørs glas- og branddøre. Vi kan endvidere levere brandsektioneringsvægge.

Alle vores produkter er fremstillet i den bedste kvalitet, og de sælges til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder gerne råd og vejledning, ligesom vi også vejleder om montering.​​

Kontakt os for at få mere at vide om vores produkter

Vi kommer gerne og for at lave en gratis og uforpligtende opmåling, hvor vi samtidig kan få en snak om vores produkter. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på de ønskede glaspartier.

Ring gerne til os på telefon: 70 20 02 08 for at aftale det nærmere forløb. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på e-mail: info@crawforddanmark.dk.

​​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk