Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

​Glaspartier og glasdøre til alle former for erhverv

Skal du have installeret et eller flere glaspartier? Hos Crawford Portcenter forhandler vi døre, porte og glaspartier i stål. Vi kan for eksempel levere en glasdør, der er godkendt som branddør.

Vores kunder er primært forskellige former for erhverv, men vi kan også levere til private. Vi leverer i hele landet, herunder Aalborg, København og Odense samt mange andre steder.

Leverer alt fra glasdøre til hele glaspartier i høj kvalitet

Vi kan levere glaspartier i alle størrelser og til alle erhverv såsom offentlige institutioner, sygehuse, detailhandel og kontorer med videre. Det kan være til både ud- og indvendig brug. Vi leverer også gerne glasdøre. Det kan for eksempel være som en dobbeltdør.

Glaspartierne og glasdørene kan leveres i forskellige brandklasser såsom branddrøje bygningsdele og brandsikre bygningsdele. Dermed kan dørene også benyttes som indendørs glas- og branddøre. Vi kan endvidere levere brandsektioneringsvægge.

Alle vores produkter er fremstillet i den bedste kvalitet, og de sælges til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder gerne råd og vejledning, ligesom vi også vejleder om montering.​​

Kontakt os for at få mere at vide om vores produkter

Vi kommer gerne og for at lave en gratis og uforpligtende opmåling, hvor vi samtidig kan få en snak om vores produkter. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på de ønskede glaspartier.

Ring gerne til os på telefon: 70 20 02 08 for at aftale det nærmere forløb. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på e-mail: info@crawforddanmark.dk.

​​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk