Hurtigporte til industri, detailhandel og andre erhverv

Vi leverer og monterer highspeed-porte i hele landet

​Overvejer du muligheden for hurtigporte? Hos Crawford Portcenter har vi specialiseret os i porte til industri, detailhandel og alle andre erhverv, og vi kan levere og montere alt fra indenfor porte til bomanlæg og døre til industri. Vi tilbyder montage af porte med højhastighed i hele landet, herunder i Aalborg, Odense og København.

​Vores porte åbner i løbet af blot tre sekunder

​Selvom en traditionel industriport er hurtig, så er den ikke optimal, hvis der er megen trafik i løbet af dagen. Highspeedporte fra Ditec har derimod en motor, der er skabt til intens drift og krævende forhold med hyppige åbninger og lukninger.

​En hurtigport er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Det kan være en produktionshal, et fryserum eller en lagerhal. En hurtigkørende port optimerer energiforbruget, forbedrer indeklimaet og skaber en bedre hygiejne, idet den åbner op i løbet af blot tre sekunder.​

Alle vores portløsninger lever op til vores egne høje standarder i forhold til design, holdbarhed og kvalitet, og derfor har vi 10 års garanti på vores industriporte.

​Kontakt os i dag for at få et tilbud på hurtigporte

Du er velkommen til at få mere information om vores hurtigporte. Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi gerne laver et uforpligtende tilbud, som er inklusive levering og installation samt gratis måltagning.

​Du kan ringe til os på telefon 70 20 02 08 for at høre mere om, hvad vi tilbyder som leverandør og montør. Du kan desuden også kontakte os på e-mail info@crawforddanmark.dk.​​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk