Industriporte​ efter skræddersyet løsninger

Hos Crawford Porte ved Aalborg har vi mange års erfaring med at levere skræddersyede løsninger til industrien og erhvervslivet i Odense, København og resten af landet. Vi udbyder et kvalitetssikkert udvalg af industriporte, som er af typen ledhejseporte.

Uden ekstra omkostninger vil vores dygtige medarbejdere altid gerne besøge den enkelte virksomhed og måle op. I dialog med kunden finder vi den type, model og størrelse, som mest optimalt opfylder vores kunders behov.

Markedets højeste kvalitet industriporte

I Crawford Porte udvælger vi vores industriporte ud fra virksomhedens høje krav om kvalitet, sikkerhed, pris og design. På den måde kan vi sikre vores kunder, at de får en port i markedets bedste kvalitet og med mange års holdbarhed.

Vores unikke industriporte er den ideelle løsning til alle typer af industrier og erhverv, som har brug for en holdbar, funktionel og æstetisk løsning, der gør arbejdet nemmere.

Vores industriporte åbnes opad, sådan så hele døråbningen kan forblive fri for passage. Det betyder også, at området både foran og bag porten kan udnyttes maksimalt.

 

Vores industriporte med aluminiumsramme er opbygget med vinduer i alle sektioner, så der kommer et stort og smukt lysindfald i bygningen. Porte med aluminiumsramme kan også anvendes indendørs.

Til erhverv såsom oplagring, magasinering, logistikcentre og forproduktionsanlæg udbyder vi en specialdesignet, isoleret industriport.

Alle vores industriporte er designet til at reducere risiko ved skader på personer og materiel betydeligt. Vi er også leveringsdygtige i automatiske porte.

Indhent tilbud på porte her

Du skal altid være velkommen til at kontakte Crawford Porte for at arrangere et besøg eller modtage et uforpligtende tilbud på industriporte i omegnen af Aalborg på telefon 70 200 208 eller skriv en e-mail til info@crawforddanmark.dk.

Perfekt design og Teknologi

​Normstahl Ledhejseporte er suveræne løsninger til industrien og erhvervslivet. Holdbart, funktionelt og smukt. På grund af porten åbnes opad, vil hele lys døråbningen forblive fri for passage og området før og bag åbningen være fuld. Denne operationelle princip garanterer glatte rutediagrammer og reducerer faren for skader betydeligt.

Har du brug for råd og vejledning til industriporte, er du meget velkommen til at kontakte vores sælger Ole Elbro.

Mobil: 3070 4021

Mail: ole.elbro@crawforddanmark.dk

​​Industriport OSP42A

En​isoleret industriport designet til brug​i bygninger som​lagre,​logistikcentre​og alle former for​produktionsanlæg.

Industriport OSF42A

En alu ramme opbygget port med vinduer i alle sektioner, for at få så meget lys ind i bygningen som muligt.

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk