Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

Ledhejseport i høj kvalitet

​Har du brug for en ledhejseport, er vi hos Crawford Danmark specialister i alle former for porte til private og erhverv i Aalborg. 

Vi tilbyder forskellige typer ledhejseporte i høj kvalitet, som fås i flere farver og materialer, hvilket du kan få efter eget ønske.

Overvejer du at få monteret en ledhejseport i din garage, er der mange gode grunde til at gøre det frem for at have en carport eksempelvis. I og med at der bliver lukket helt af, øger du sikkerheden, og din bil bliver godt beskyttet.

Slidstærk og robust ledhejseport

Er du interesseret i at få en billig ledhejseport, rulleport eller hejseport, har vi lige det, du står og mangler. 

Ud over selve porten kan vi også tilbyde professionel montering og installering, således at du ikke selv skal foretage dig andet end at vælge den port, du gerne vil have monteret.

Få en god pris på din ledhejseport hos os, hvor du har mulighed for at få skræddersyet den til dine mål. Kvaliteten er i top, så du får en slidstærk og robust port, der kan holde de næste mange år. Vores priser er inklusiv gratis måltagning samt levering til den ønskede adresse.

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et godt tilbud på en ledhejseport til din garage eller til din virksomhed, er vi parate til at hjælpe dig med kvalitetsporte.

Vi er landsdækkende og hjælper gerne kunder i København og Odense, så lad os høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den helt ideelle løsning til dig.

Du kan kontakte os på telefon 70 200 208 eller skrive en e-mail til os info@crawforddanmark.dk.​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk