Ledhejseport i høj kvalitet

​Har du brug for en ledhejseport, er vi hos Crawford Danmark specialister i alle former for porte til private og erhverv i Aalborg. 

Vi tilbyder forskellige typer ledhejseporte i høj kvalitet, som fås i flere farver og materialer, hvilket du kan få efter eget ønske.

Overvejer du at få monteret en ledhejseport i din garage, er der mange gode grunde til at gøre det frem for at have en carport eksempelvis. I og med at der bliver lukket helt af, øger du sikkerheden, og din bil bliver godt beskyttet.

Slidstærk og robust ledhejseport

Er du interesseret i at få en billig ledhejseport, rulleport eller hejseport, har vi lige det, du står og mangler. 

Ud over selve porten kan vi også tilbyde professionel montering og installering, således at du ikke selv skal foretage dig andet end at vælge den port, du gerne vil have monteret.

Få en god pris på din ledhejseport hos os, hvor du har mulighed for at få skræddersyet den til dine mål. Kvaliteten er i top, så du får en slidstærk og robust port, der kan holde de næste mange år. Vores priser er inklusiv gratis måltagning samt levering til den ønskede adresse.

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et godt tilbud på en ledhejseport til din garage eller til din virksomhed, er vi parate til at hjælpe dig med kvalitetsporte.

Vi er landsdækkende og hjælper gerne kunder i København og Odense, så lad os høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den helt ideelle løsning til dig.

Du kan kontakte os på telefon 70 200 208 eller skrive en e-mail til os info@crawforddanmark.dk.​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk