Crawfords historie​

​Amerikaneren Frederick C. Crawford var hovedmanden bag de produktudviklnger, der sidenhen har gjort Cardo Door AB til en af Europas største producenter af Crawford garageporte.

Historien begyndte i 1929 under børskrakket på Wall Street, da mange virksomheder måtte lukke. Frederick C. Crawford var dengang ansat hos Thompson Products, der producerede bilkomponenter.

Desperationen efter krakket krævede nytænkning. Frederick C. Crawford var på udkig efter produkter, der kunne fremstilles på deres fabrik, som efterhånden stod halvtom. En dag stødte en af Crawfords ingeniører på en ældre mand ved navn Doughtrick, som var i færd med at reparere sine gamle garageporte. Doughtrick havde fået den idé at samle de to døre til ét stykke, der kunne glide op under taget - den første ledhejseport. Han ville tjene penge på at ombygge folks slidte garagedøre, men manglede stadig nogle beslag til fastgørelse.

Frederick C. Crawford

Cleveland, Ohio

​Crawfords ingeniører øjnede chancen og Frederick C. Crawford indgik et samarbejde med Doughtrick. Ledelsen havde imidlertid ikke tillid til projektet, men Crawford troede på ideen og flyttede hele produktionen til andre lokaler og startede firmaet Crawford Door Company.

Virksomheden voksede og nåede en værdi på 3 mio. dollars. Efter nogle år solgte Frederick C. Crawford virksomheden til et amerikansk entreprenørfirma. På det tidspunkt havde Crawford Door 200 ansatte.

Fra USA til Europa

I 1956 rejse en ung svensk ingeniør til USA for at finde agenturer til det svenske marked. Hans vej krydesede Crawford Door Company og kort tid efter rejste han tilbage til Sverige med rettighederne tll at sælge Crawfords produkter i Europa.

Ni år senere var behovet for porte i Europa blevet for stort til at USA kunne levere og der blev bygget en fabrik i Torslanda i Sverige. Portene blev nu ikke længere fremstillet af træ, men af stål og aluminium.

Sidenhen er flere fabrikker kommet til. I dag indgår Crawford Door i den svenske Cardo Door koncern og leverer porte til både private og industrien i det meste af verden. Produktprogrammet er udvidet og indeholder nu flere typer specialporte og dockingsystemer.

I 1967 startede Crawford A/S i Danmark. Her har firmaet haft en meget positiv udvikling. I Danmark forhandles Crawford Portcenters garageporte gennem et landsdækkende autoriseret forhandlernet med specialister i rådgivning, montage og service.

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk