Portstyring til industri – med fokus på kvalitet og sikkerhed

Vi leverer funktionelle og æstetiske portløsninger

Leder du efter en leverandør af portstyring til industri? Så lad os levere en løsning til dig. Hos Crawford Portcenter forhandler vi industriporte, der er udvalgt efter høje krav til kvalitet, sikkerhed, design og pris. Dermed kan du forvente en portløsning, som holder i mange år.

Vi tilbyder både levering, montage og reparation for kunder i blandt andet Aalborg, Odense, København og alle andre steder. Vi leverer også gerne en funktionel og æstetisk løsning til din virksomhed, så dine medarbejdere kan få en lettere hverdag.

Portene åbner og lukker hurtigt og næsten lydløst

Vi kan levere enhver form for port med automatik. Det kan for eksempel være en ledhejseport eller en rulleport. De fleste porte åbner opad. Dermed er hele åbningen fri til passage, ligesom hele området omkring porten kan udnyttes maksimalt.

Vi tilbyder forskellige former for portautomatik. Sensorer er den mest udbredte portstyring til industri. En sensor sikrer en effektiv arbejdsgang, hvor porten åbner og lukker hurtigt og næsten lydløst. Det er også muligt at få en fjernbetjening eller en app, hvis du ikke ønsker, at porten skal åbne automatisk.

Få mere information om portstyring til industri

Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information om portstyring til industri. Vi kommer gerne ud for at få en snak om dine ønsker, så vi kan finde frem til den mest optimale type, model og størrelse. Det gør vi kvit og frit. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på levering og installation af den ønskede port.​​

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk