Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

​Portstyring til garageport eller industriport

​Er du på udgik efter en form for portstyring? Hos Crawford Portcenter har vi specialiseret os i porte og portautomatik. Vi kan blandt andet levere en portåbner til en garageport i forbindelse med en privat bolig. Det kan også være en port til et supermarked eller anden form for erhverv. Vi holder til i Aalborg, men vi har også kunder i blandt andet Odense og København med videre.

Fjernbetjening og anden portautomatik

Vi leverer slidstærke porte til alle formål. Vi leverer også forskellige former for portstyring, som passer til forskellige ønsker og behov. Det kan være en kontakt, men det kan også være trådløst. Vi kan i det hele taget tilbyde en række forskellige løsninger til industri, detailhandel og andre brancher.

Boligejere og mindre virksomheder vil typisk foretrække en fjernbetjening, så porten kan betjenes fra bilen, lastvognen eller gaffeltrucken. Fjernbetjeninger er især blevet populære i private garager, så man kan åbne porten, når man kører ind ad indkørslen ved sit hjem. Det er nemt og bekvemt.

Kontakt os for at få et tilbud på portstyring

Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder inden for portstyring. Vi giver gerne råd og vejledning, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede portautomatik. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser.

Du kan ringe til os på telefon: 70 20 02 08 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail: info@crawforddanmark.dk.

​​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk