Specialporte og særlige døre til alle formål

​Er du på udkig efter specialporte til virksomheden? Hos Crawford Portcenter er vi har vi stor ekspertise i alle former for særlige døre, garageporte og andre portløsninger.

Vi har en bred vifte af modeller, som dækker alle ønsker og behov. Vi monterer porte hos private og erhverv i hele landet, herunder Aalborg, Odense og København.

Specialløsninger i høj kvalitet med lang holdbarhed

Vi har specialporte til alle formål, herunder garager, industri og detailhandel, hvor køretøjer, maskiner og varer skal have adgang. Det kan for eksempel være ledhejseporte, vippeporte og sidegående porte – alt efter ønsker, behov og pladsforhold. Vi kan levere en specialløsning, der passer til enhver bygning.

Du kan vælge imellem flere slags materialer i en lang række farver. Vi kan blandt andet levere porten med en smuk træstruktur, en film over sig eller med en kobberbelægning. 

Desuden kan du vælge forskellige former for portautomatik med fjernbetjening. Det er for eksempel muligt at fjernbetjene portene via en mobiltelefon.

Specialportene lever op til vores høje standarder i forhold til kvalitet, design og holdbarhed. Derfor giver vi gerne 10 års garanti på vores porte.​

Kontakt os for at høre om vores specialporte

Vores priser på specialporte er naturligvis inklusive levering og gratis måltagning, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på en specialløsning. Vi giver også gerne råd og vejledning om de mange muligheder.

Du kan ringe til vores portfirma på telefon 70 20 02 08, hvis du vil høre mere om vores salg af porte. Du kan også skrive til os på e-mail info@crawforddanmark.dk for at få mere information.

Vores kunder giver os 4,5 ud af 5 stjerner!

★ ★ ★ ★ ★

"Super god service"

Tak for super god service! Vi oplevede problemer med vores fjernbetjening, og fik hurtig og venlig hjælp, både ved telefonkontakt og efterfølgende mail-korrespondance.

Mette Kvistholm Munch

"Til aftalt tid og pris"

fantastisk service fra service montør fra crawford da vi havde problemer med vores automatik og skulle have denne udskiftet. Opgave blev udført til aftalt tid & pris 😊

Joan Andersen

"De bedste anbefalinger"

Jeres serviceteknikere yder en kæmpe service, selv flere år efter porten er installeret. Vi havde et problem med vores port, som han kunne guide os igennem via telefonen. Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.​

Jesper Burchardt

"Kompetent sælger"

Efter at have undersøgt markedet for at finde to kvalitetsporte til mit projekt møder jeg en kompetent sælger på forårsmessen i Aalborg. Efter en kort og positiv snak med Palle Mark Damgaard var handlen i hus.

Ib Rasmussen

Adresse

​CE Solutions Danmark ApS 

Voerbjergvej 40 A

Nørresundby

CVR: 39287544

Kontakt

Åbningstider

Man - Tors: 8:00 - 16:00

fredag: 8:00 - 14:00

Lør - Søn: LUKKET

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
carsten.elbro@crawforddanmark.dk

Crawford Portcenter Fyn​

Showroom

Nørregade 146

5592 Ejby

​Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:
​Efter aftale

Crawford Portcenter Sydsjælland

Gåbensevej 41

4840 Nørre Alslev

​​

Tlf. 70 20 02 08

​​

Åbningstider:

Efter aftale

Crawford Portcenter - Salg Midtjylland

Bymarksvej 15
​8870 Langå

​​

Tlf. 70 20 02 08

Åbningstider:

Efter aftale

CE Solutions Danmark ApS
Voerbjergvej 40 A
Nørresundby
Tlf.: 70200208
CVR: 39287544
info@crawforddanmark.dk