Kontakt os på tlf: 70 200 208

​​

EI2 60 – brand-godkendt sikring mod brand og varme​

​Skal du bruge en branddør i brandklasse EI2 60? Hos Crawford Portcenter har vi specialiseres os i brand-godkendte døre i forskellige brandklasser, herunder EI2 60. Det kan for eksempel være en dobbelt ståldør. Vores kunder befinder sig i hele landet, herunder i blandt andet Aalborg, København og Odense.

Døre og porte i den europæiske brandklasse EI2 60

Vi har et bredt udvalg af brandsikre bygningsdele som blandt andet branddøre og brandporte, der er fremstillet i den bedste kvalitet. Vi kan også levere andre brand-godkendte bygningsdele som for eksempel brandsektioneringsvægge. Alle vores produkter forhandles til konkurrencedygtige priser.

Vi er leveringsdygtige i døre i en række forskellige brandklasser såsom EI2 30, EI2 60 og EI2 120, som er de europæiske brandklasser. Tidligere havde Danmark to brandklasser for bygningsdele, hvor den ene er BD, og den anden BS. Det står for henholdsvis branddrøje bygningsdele og brandsikre bygningsdele.

Den europæiske brandklasse EI2 60 minder om den tidligere danske brandklasse BS60. 60 betyder, at den er brandsikker i 60 minutter. Vi råder og vejleder gerne om brandklasser, og vi tilbyder en gratis og uforpligtende opmåling. 

Kontakt os for at høre mere om brand-godkendte døre

Vi fortæller gerne mere om vores brandsikre produkter, og vi vejleder gerne om montering og installation af branddøre. Vi sender også gerne mere information og et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon: 70 20 02 08, hvis du vil vide mere eller aftale tid til opmåling. Du er også velkommen til at skrive til e-mail: info@crawforddanmark.dk.

.

​​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook​​

Crawford Portcenter DK | CVR: 39287544 | Voerbjergvej 40 A, 9400 Nørresundby | Tlf: 7020 0208 | info@crawforddanmark.dk